Over ons - Wie zijn wij?

Wat doet NLAuctions?

NLAuctions organiseert auto- en motorveilingen, faillissementsveilingen, veilingen van overtollige voorraden en partijen en bemiddelt bij onderhandse verkopen. Wij verzorgen deze veilingen voor curatoren, banken, (auto)bedrijven, leasemaatschappijen en overheid. NLAuctions verricht tevens taxaties van (on)roerende zaken.

Waarom online veilen?

Sinds 2006 houden wij ons bezig met het vermarkten van goederen en diensten. Door de huidige ontwikkelingen en het toenemende gebruik van internet zowel door bedrijven als particulieren, is het begrip online veilen de laatste jaren toegenomen. Waar traditionele veilinghuizen de boedel nog door de veilinghamer aan de bieders toewezen, is tegenwoordig een moderne online veiling meer op zijn plaats.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van onze online veilingen zijn o.a. makkelijke en overzichtelijke toegang tot veilingen vanuit heel Nederland, het kunnen bekijken en meebieden vanuit één locatie (thuis, op het werk of mobiel), de aantrekkelijke biedprijzen en onze aanvullende services.

Kan ik ook een bod uitbrengen?

NL Auctions biedt zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid om te bieden. Met een eenmalige registratie kunt u zich aanmelden; daarna kunt u een bod uitbrengen op de kavels die voor u interessant zijn!

Contactgegevens

Veilingen

Rubrieken

Uitgelicht