Veelgestelde vragen - Bekijken en bieden

Bekijken

NLAuctions raadt ten zeerste aan om de kavels te bekijken en te inspecteren (voor zover dit laatste mogelijk is) voordat u een bod uitbrengt. De vermelding van kijkdagen vind u bij de Veilinggegevens. NLAuctions is gerechtigd zonder tegenbericht kavels te wijzigen of te veranderen voordat de veiling is begonnen en er biedingen op uitgebracht zijn.

Bieden

Als u een bod uitbrengt op een kavel, dan krijgt u eerst het totaalbedrag te zien, inclusief BTW, veilingkosten en de BTW over de veilingkosten. Indien u akkoord gaat, kunt u het bod definitief plaatsen. Zodra u een bod heeft geplaatst, is dit bindend. Tijdens het bieden kunt u overboden worden door andere bieders.

Als u van te voren een maximum bedrag in gedachte heeft, kunt u ook een autobod plaatsen. Bij een autobod wordt automatisch meegeboden. Mocht een andere bieder een hoger bod plaatsen dan het laatste bod, dan wordt er namens u wederom een hoger bod geplaatst, tot uiteindelijk het maximale bedrag wat u heeft ingevoerd is bereikt. (Het kan dus zijn dat u na afloop van de veiling een kavel heeft gewonnen en lager uitkomt dan dat u als maximale bod heeft ingevoerd).

Heeft u een vraag over bekijken of bieden? Dan kunt deze stellen via ons Contactformulier.

Veilingen

Rubrieken

Uitgelicht