Veiling organiseren - (Auto)bedrijven

Als bedrijf houdt u de zakelijke en/of consumentenmarkt in beweging. Van tijd tot tijd kan het voorkomen dat u overtollige voorraden aanhoudt die plaats moeten maken voor andere producten of dat deze voorraden grotendeels zijn afgeschreven, ook wel `overstock` genoemd.

Waarom laat u deze niet door NL Auctions veilen? Wij bieden u de mogelijkheid een inventarisatie van uw producten uit te voeren en uw slagingskansen op een rendabele veiling te beoordelen.

Op verzoek kunt u een offerte aanvragen; een persoonlijk gesprek is mogelijk door een bezoek aan uw of ons bedrijf. In de offerte vind u tarieven en services in de vorm van modules, zodat u zelf kunt bepalen waar u gebruik van wilt maken.

Indien u akkoord gaat met een online veiling, stellen wij uw vaste contactpersoon aan. Eerst zullen wij een definitieve inventarisatie maken. Tevens zullen wij een kavellijst overleggen; als alle veilingaspecten goedgekeurd zijn, gaan we over tot plaatsing. Onze marketingafdeling biedt ondersteuning in het promoten van uw veiling.

Ten tweede zorgen wij voor een goede afwikkeling. Na de sluiting van de veiling worden de kavels uitgeleverd, nadat deze betaald zijn via een derdenrekening die beheerd wordt door een notaris of via een rekeningnummer van NL Auctions. Zo zijn alle partijen zekergesteld van een juiste financiŽle afhandeling.

U krijgt uw eigen bedrijfspagina met vermelding van de veilinggegevens. Zo kunt u de startbiedingen, de te verwachten eindbiedingen en de gerealiseerde eindbiedingen zien. Alle totalen worden vermeld, inclusief de totale opbrengst van de veiling.

Duidelijke afspraken, goede zorg, volledige afhandeling van uw overtollige voorraad en passende tarieven staan bij ons hoog in het vaandel. Alles voor een optimaal resultaat.

In de regel zijn de meeste producten welkom, echter houden wij ons het recht voor bepaalde producten of productgroepen niet aan te bieden voor een veiling. Het gaat dan voornamelijk om producten die maatschappelijk niet verantwoord zijn of die niet binnen ons bedrijfsbeleid passen. Als dit van toepassing is op een veiling die u wilt laten organiseren, dan zullen wij u dit te kennen geven.

Wilt u kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden? Of direct een aanvraag tot offerte plaatsen? Dan kunt u ons bereiken via het directe telefoonnummer voor overstock, via het contactformulier of via e-mail.

Direct telefoonnummer Overstock: 088 Ė 08 08 5 09
E-mail: Contactformulier of overstock@nlauctions.nl

Veilingen

Rubrieken

Uitgelicht