Veiling organiseren - Curatoren

Als curator heeft u vele verantwoordelijkheden bij de afhandeling van een faillissement. Immers, u wilt het beste resultaat voor alle betrokken partijen behalen. Werd vroeger de boedel nog door de veilinghamer aan de bieders toegewezen, tegenwoordig is het online veilen een ideale, makkelijke en rendabele manier om kavels aan de man te brengen.

In deze tijd van snelle ontwikkelingen heeft de traditionele manier van veilen plaats gemaakt voor het moderne online veilen. Wellicht anders dan u gewend bent, maar met meer potentieel.

Wij kunnen u in uw taken verlichten door de boedelveiling volledig voor onze rekening te nemen. Indien gewenst, leveren wij ook aanvullende diensten, zoals plaatsing van advertenties in dagbladen, afzonderlijke taxaties, extra beveiliging, schoon opleveren en opslag.

Op verzoek kunt u een offerte aanvragen; een persoonlijk gesprek is mogelijk door een bezoek aan uw of ons kantoor. In de offerte vind u tarieven en services in de vorm van modules, zodat u zelf kunt bepalen waar u gebruik van wilt maken.

Indien u akkoord gaat met een online veiling, stellen wij uw vaste contactpersoon aan. Eerst zullen wij een inventarisatie maken. Tevens zullen wij een kavellijst overleggen; als alle veilingaspecten goedgekeurd zijn, gaan we over tot plaatsing. Onze marketingafdeling biedt ondersteuning in het promoten van uw veiling.

Ten tweede zorgen wij voor een goede afwikkeling. Na de sluiting van de veiling worden de kavels uitgeleverd, nadat deze betaald zijn via een derdenrekening die beheerd wordt door een notaris. Zo zijn alle partijen zekergesteld van een juiste financiŽle afhandeling.

U krijgt uw eigen curatorpagina met vermelding van de veilinggegevens. Zo kunt u de startbiedingen, de te verwachten eindbiedingen en de gerealiseerde eindbiedingen zien. Alle totalen worden vermeld, inclusief de totale opbrengst van de veiling.

Duidelijke afspraken, goede zorg, volledige afhandeling van de faillissementsboedel en passende tarieven staan bij ons hoog in het vaandel. Alles voor een optimaal resultaat.

Mocht een faillissementsveiling producten bevatten die maatschappelijk niet verantwoord zijn of die niet binnen ons bedrijfsbeleid passen, dan zullen wij u dit te kennen geven.

Wilt u kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden? Of direct een aanvraag tot offerte plaatsen? Dan kunt u ons bereiken via het directe telefoonnummer voor curatoren, via het contactformulier of via e-mail.

Direct telefoonnummer Curatoren: 088 Ė 08 08 5 08
E-mail: Contactformulier of curatoren@nlauctions.nl

Veilingen

Rubrieken

Uitgelicht